Pizzadeeg laten rusten en rijzen met pizza deegbollen bakken
Voor het laten rusten en rijzen van pizzabollen en pizzadeeg heeft iedere professionele pizzabakker een stevige pizza deegbollen bak nodig. Deeg dat langer moet rijzen kunt u laten rusten in een koeling die ruimte heeft voor de deegkratten. Na het rijzen in de koeling wordt aangeraden het deeg nog verder te laten rusten op kamertemperatuur. In ons assortiment heeft u keuze uit verschillende formaten deegkratten en deksels voor het bereiden van de beste pizza’s. Deegkratten verkrijgbaar met capaciteit van 14 liter tot wel 24 liter. Naast pizzadeeg zijn de pizza deegbollen bakken ook geschikt voor deeg voor bijvoorbeeld broodjes, gebak of taarten.
Bent u van plan zelf pizzadeeg te maken?
Wanneer u zelf pizza’s maakt kunt u het natuurlijk snel op tafel zetten door kant en klaar deeg te gebruiken. Maar wat is er nou lekkerder dan zelf gemaakt pizzadeeg? Wanneer pizzadeeg langer rijst en rust krijgt het deeg veel meer smaak. Laat het deeg afgedekt op kamertemperatuur rijzen met onze pizza deegbollen bakken. Deze kratten zijn speciaal geschikt voor het rijzen van deeg. De bakken zijn makkelijk af te dekken met een deksel of stapel er meerdere op elkaar als u veel deeg tegelijkertijd maakt. Wanneer het deeg lang genoeg gerust heeft kunt u een handige pizzaspatel of pizzaschep gebruiken om het uit de deegkratten te scheppen. Om thuis het deeg te rollen zijn er in onze webshop natuurlijk de bekende deegrollers beschikbaar. Rol grote hoeveelheden deeg met diverse machines zoals pizza pletters en pizza deegrollers. Produceer deegbollen met hoge snelheid met speciale deegmengers en deegopbollers.
Deegkratten en rijskratten: alles voor het bewaren van uw pizzadeeg
In Italiaanse restaurants, grootkeukens en pizzeria’s waar veel deeg gemaakt wordt moet het deeg vaak wat langer rusten of bewaart worden. In ons assortiment vindt u alles voor het bereiden en bewaren van uw beste pizza’s. Met onze pizzawerkbanken heeft u alles wat u nodig heeft om ingrediënten te bewaren en de pizza’s te beleggen. Deze werkbanken beschikken over een koeling en een marmeren werkblad. Voor kleine en grote keukens zijn de pizzawerkbanken beschikbaar in diverse formaten met uitvoeringen van 1 deur tot wel 4 deuren, zelfs met lades. Voor het koelen van uw deeg kunt u eens kijken bij onze koelkasten en koelingen. Er zijn koelingen groot genoeg voor meerdere kratten zodat uw drukke pizza restaurant altijd voorzien is van vers deeg.