IJsvitrine voor schepijs
De ijsvitrine van HorecaRama speciaal voor het tentoonstellen van schepijs is fraai uitgevoerd met een glazen opzet. De glazen opzet van de ijsvitrine is voorzien van een extra plank van glas. Deze ijsvitrine is geschikt voor tal van horecazaken: broodjeszaken, cafetaria’s, pizzeria of ijswinkel. De schepijsvitrine is aan de bovenzijde plat zodat de ijsvitrine kan worden gebruikt als toonbank. Inhoud van deze ijsvitrine: 9 x 5 liter en de vriestemperatuur ligt tussen de -18 en -24 graden.
IJsvitrine voor los verpakt ijs en schepijs
Bij elke horecagelegenheid past wel een ijsvitrine voor los verpakt ijs. Een ijsje tussendoor op warme dagen of als traktatie voor de kinderen. De ijsvitrine voor los verpakt ijs van HorecaRama is fraai uitgevoerd en voorzien van aantrekkelijke fraaie afbeeldingen. De ijsvitrine is voorzien van een glazen opzet die aan de bovenzijde plat is zodat de ijsvitrine ook als toonbank is te gebruiken. Deze ijsvitrine is ook geschikt voor het verkopen van schepijs en heeft een inhoud van 9 x 5 liter. Temperatuur tussen -18 en -24 graden.
IJsvitrine en andere ijs apparatuur
Alles voor het maken, serveren en verkopen van ijs vindt u bij HorecaRama. IJsvitrines in verschillende uitvoeringen maar ook ijscoupes en ijsstandaards voor het plaatsen van ijshoorntjes. Ook voor de bar vindt u alles wat u nodig heeft zoals een ijscrusher, ijsblokjesmachine of ijstang. IJsvitrine kopen? Ga naar HorecaRama.
Vraag en antwoord over de IJsvitrines
Wat voor soorten ijsvitrines zijn er?
Onze ijsvitrines zijn verdeeld in twee verschillende categorieën: tafelmodellen en staande modellen. Daarnaast hebben wij een speciale categorie voor schepijs bewaarkasten. Voor iedere horecagelegenheid hebben wij de ideale ijsvitrine. Er zijn vitrines met ruimte voor 3 ijsbakken, tot maar liefst 16 ijsbakken en alles wat daar tussen zit!
Hoe werkt een ijsvitrine?
IJsvitrines zijn vaak statisch gekoeld of geforceerd. De statische modellen hebben vaak een verdamper die de koude lucht produceert. Geforceerde ijsvitrines hebben constante luchtcirculatie waarbij de temperatuurcontrole door de gehele vitrine goed gereguleerd is. De ventilatoren blazen de kou door de gehele ruimte. Over het algemeen zijn geforceerde ijsvitrines iets duurder in aanschafwaarde.
Waar kunt u op letten bij de aanschaf van een ijsvitrine?
Bij de aanschaf van een ijsvitrine kunt u onder andere letten op:
- Wat voor soort ijs ga ik aanbieden?
- Hoeveel ijssmaken ga ik verkopen?
- Hoeveel ijsbakken moeten er in de ijsvitrine passen?
- Wat is de omgevingstemperatuur in mijn ijssalon?
Wat is de ideale temperatuur om schepijs in te bewaren?
Een temperatuur die ligt tussen de –22 en –25 graden Celsius is een ideale temperatuur voor het bewaren van schepijs. Zo blijft de lekkere smaak van het schepijs en de goede structuur behouden. Aan het einde van de dag kunt u in een schepijs bewaarkast uw ijs opbergen. De volgende ochtend verplaatst u het schepijs eenvoudig naar de ijsvitrine.
Wat is de juiste temperatuur van een ijsvitrine voor het scheppen van ijs?
Een temperatuur die ligt tussen de –12 en –15 graden Celsius is de juiste temperatuur voor een ijsvitrine en het scheppen van heerlijke ijsbolletjes. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig aan de slag en zijn uw klanten binnen no time voorzien van een heerlijk ijsje.