De verschillende uitvoeringen van kaasmessen
Het aanbod kaasmessen is zeer gevarieerd. U vindt verschillende kaasmessen met twee heften, aan beide zijden een heft om met grote druk grote kazen te halveren of om blokjes te snijden. De kaasmessen met enkel heft zijn van het gerenommeerde merk Wüsthof en verkrijgbaar in verschillende maten. De beste kaasmessen voor de professionele horecakeuken. Vervolgens vindt u verschillende modellen kaasschaven, zowel met kort als met lang blad en verschillende kaasraspen. Wat u ook nodig heeft: kaasmessen om te schaven, om geraspte kaas te maken, blokjes te snijden of kaas te smelten, u vindt het bij HorecaRama.
Kaasmessen: de guillotine
Voor het snijden van zachte kazen kunt u in plaats van een kaasmes ook een kaasguillotine gebruiken. Bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U legt de kaas simpelweg op het voetstuk waarna u met de trekdraad de kaas afsnijdt. Verkrijgbaar in wit met marmeren voet of met houten voet. Bij de afdeling kaasmessen van HorecaRama vindt u verder raclette apparaten, een kaashakker met verwarmd mes en natuurlijk een bakje om uw geraspte kaas in te serveren.
Kaasmessen en andere keukenmessen
Wilt u kunnen kiezen uit een ruim aanbod kaasmessen en andere keukenmessen ga dan naar HorecaRama. Naast de traditionele kaasmessen vindt u in het assortiment ook kaasschaven en raspen, guillotines en allerlei andere keukenmessen: officemessen, wiegmessen en elektrische döner kebab messen. Ga voor de volledige inrichting van uw horecakeuken waaronder kaasmessen naar HorecaRama.