Hoge kwaliteit gastronormbakken uit de Profi Line
Alle GN bakken uit de Profi Line serie van Hendi zijn gemaakt van duurzaam 18/10 roestvrijstaal en zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot +300 graden Celsius. Deze bakken zijn zeer geschikt om gerechten en ingrediënten in te koken, op te warmen of te bewaren in uw professionele keuken. De binnenkant is afgemaakt met afgeronde hoeken, wat schoonmaken zeer eenvoudig maakt. Voor het gelijkmatig koelen of verwarmen van voedsel kunt u kiezen uit geperforeerde GN bakken. Door de perforatie hebben deze bakken een betere luchtcirculatie en temperatuurverdeling. Bovendien zijn ze geschikt voor het uitlekken van uw gerechten. Erg handig is ook dat de bakken makkelijk te stapelen zijn wanneer u ze opbergt.
Deksels voor Profi Line GN bakken
Naast de diverse GN bakken heeft de Profi Line ook verschillende uitvoeringen deksels voor het hygiënisch bewaren en afsluiten van gerechten. Met de luchtdichte deksels worden de bakken hermetisch afgesloten zodat er geen lucht in of uit kan dankzij de siliconen rand. Hierdoor blijven uw gerechten langer vers en lekt de bak niet tijdens transport. Handige deksels met lepeluitsparing die het makkelijker makken om voedsel op te scheppen tijdens bijvoorbeeld buffetten. Ook voorkomt u dat een lepel in verschillende bakken gebruikt wordt en blijft het gerecht warm.
Profi Line GN bakken in alle maten
Voor zowel koude als warme gerechten worden de gastronormbakken gebruikt in elke professionele keuken om gerechten te bewaren, presenteren, te serveren of te vervoeren. Welke maat GN bak heeft u nodig? Bekijk ons overzicht met informatie over alle gastronorm maten en afmetingen. Deze maten zijn het internationale standaard in de horeca zodat ze geschikt zijn voor de meeste apparaten en toepassingen.