Het gebruik van bakbonen
Bakbonen worden gebruikt voor het zogenaamd blind bakken. Tijdens blind bakken wordt alleen de bodem bereid, welke later kan worden gevuld met hartige of zoete producten. Soms heeft de vulling een kortere baktijd nodig dan de bodem, dient de vulling in het geheel niet te worden gebakken of verliest de bodem zijn vorm als deze tegelijk met de vulling wordt gebakken. Het gebruik van bakbonen biedt dan uitkomst want deze dienen tijdens het bakken van de bodem als blinde vulling. De bodem zal niet rijzen en mooi in vorm blijven.
Bakbonen en andere benodigdheden voor bakken
Bij HorecaRama kun je alles vinden voor het bereiden van de heerlijkste gerechten. Natuurlijk de vormen waarin je bakbonen kunt gebruiken maar ook een beslagkom, deegrollers en spuitzakken voor slagroom. Is de bodem met behulp van de bakbonen helemaal perfect geworden maak dan de taart af met behulp van de andere handige accessoires voor de professionele horeca keuken van HorecaRama.
Ovens en andere apparatuur
Ook voor kookapparatuur vind je bij HorecaRama een heel ruime keus. U kunt zonder zoeken alle benodigdheden voor de keuken aanschaffen: van bakbonen tot springvorm en de oven om de taart in te bakken. Slagruimmachines en blenders maar ook warmhoudvitrines om uw heerlijke gerechten warm te houden. Kijk eens rond op de website bij alle snufjes voor de horeca keuken waaronder bakbonen.