Woktafel voor de kleinere keuken
Voor de kleine professionele keuken heeft HorecaRama drie modellen beschikbaar: één, twee of drie pits woktafel. De pitten staan in een uitgediept kookblad en het uitgediepte blad kan worden gevuld met water. Het water dient ter verkoeling in verband met de hoge temperaturen waarmee wordt gewokt. Het afvoergat dat zich aan de zijkant van de woktafel bevindt zorgt er voor dat het watergordijn niet kan overlopen. Aan de onderzijde van de woktafel bevindt zich een opvanglade en aan de voorzijde de bedieningsklep. Een professionele woktafel vindt u bij HorecaRama.
Woktafel voor de grotere keuken
Ook voor de grotere woktafel gaat u naar HorecaRama. Er zijn drie uitvoeringen grotere woktafel beschikbaar: drie, vijf of zeven pits woktafels. De kleine pit achteraan op de woktafel is geschikt voor het plaatsen van een kookpan zodat u bepaalde ingrediënten eerst kort kunt koken alvorens deze te wokken. Uiteraard beschikt ook deze woktafel over een uitgediept kookblad waarin water voor verkoeling zorgt. Extra bij de grote woktafel: opvangbakken onder de woktafel en aan de zijkant afvoer met verwijderbare filter en deksel.
Woktafel nodig? Ga naar HorecaRama
In de webshop van HorecaRama vindt u naast onze woktafels alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming. Wij leveren verschillende producten voor de Aziatische keuken zoals een woktafel, wokmachine, een rijstkoker of teppanyaki grill. Kijk eens rond op onze website en laat u inspireren of maak direct uw keuze uit onze verschillende modellen woktafels.
Vraag en antwoord over de woktafels:
Waar wordt een woktafel voor gebruikt?
Een woktafel komt u vaak tegen in de Aziatische keuken en wordt gebruikt om heerlijke gerechten op te wokken en klaar te maken. Met wokken wordt het bakken op een hoge temperatuur bedoeld. Met een woktafel kunt u lekkere gerechten wokken zoals stukjes gekruide kip of lekkere stukjes zalm met en pittig randje.
Van welk materiaal is een woktafel gemaakt?
Een woktafel krijgt te maken met hoge temperaturen tijdens het koken, dus het is belangrijk dat de tafel gemaakt is van stevig materiaal. De woktafel is dan ook gemaakt van het duurzame roestvrijstaal, zodat de tafel goed tegen een stootje kan en u er een lange tijd van kunt genieten.
Welke soorten van de woktafel zijn er?
De woktafel is er in verschillende soorten en maten. Zo is de woktafel er in tafelmodellen en in grotere staande modellen. De kookpitten bevinden zich een uitgediept kookblad en dit blad wordt gevuld met water. Het water is nodig als afkoeling, omdat er gebakken wordt op hoge temperaturen. Er zijn bijvoorbeeld woktafels verkrijgbaar met 5 of 7 kookpitten.