Een horeca pizza oven kiezen
In veel restaurants staat een pizza op het menu. Uiteraard in Italiaanse restaurants maar ook bij internationale keukens. Wilt u regelmatig meerdere pizza’s bakken kies dan voor een horeca pizza oven met twee etages, u kunt dan twee pizza’s tegelijk bakken. Kijk bijvoorbeeld naar de pizza oven gemaakt met een buitenmantel van roestvrijstaal. De bakruimte is voorzien van een chamottebodem en de horeca pizza oven beschikt over een hoofdschakelaar en controlelampje. De temperatuur kan tot maar liefst 500 graden worden ingesteld. Deze horeca pizza oven is beschikbaar met één en met twee etages.
Moretti Forni pizzaovens bij HorecaRama
Moretti Forni is het toonaangevende merk op het gebied van professionele pizzaovens en biedt hoogwaardige oplossingen voor de horeca. Dankzij decennia lange ervaring in het ontwerpen en produceren van ovens, staat Moretti wereldwijd bekend om zijn innovatie, betrouwbaarheid en uitstekende bakresultaten. Voor restaurants, pizzeria's en andere horecagelegenheden die streven naar perfect gebakken pizza's, zijn de Moretti Forni pizzaovens de beste keuze!
De technologie achter Moretti Forni pizzaovens is ontworpen met één doel: het creëren van de perfecte pizza, keer op keer. De ovens van Moretti Forni zijn uitgerust met geavanceerde functies die zowel de consistentie als de snelheid van het bakproces optimaliseren. Zo zorgt het Dual Temp Technology systeem ervoor dat de temperatuur aan de boven- en onderkant van de oven afzonderlijk kan worden geregeld. Hierdoor kunt u de korst krokant bakken terwijl de toppings perfect gaar worden.
Een ander kenmerk van Moretti Forni pizzaovens is hun uitstekende isolatie en energiebesparing. De ovens zijn ontworpen om warmte vast te houden, waardoor ze minder energie verbruiken. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar ook in een duurzamere bedrijfsvoering voor uw horecazaak.
Accessoires voor de horeca pizza oven
Ook voor een onderstel voor uw horeca pizza oven gaat u naar HorecaRama. Het onderstel, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, heeft een handige onderplaat waarop u uw accessoires kwijt kunt. Alles wat u verder nodig heeft voor het bereiden en serveren van pizza’s vindt u bij de afdeling accessoires voor de horeca pizza oven: deegrollers, pizza oven borstels, werkbanken of een pizzaschepspaan.
Horeca pizza oven en andere benodigdheden
Voor alle benodigdheden voor uw hotel, restaurant of pizzeria vindt u een ruime keus bij HorecaRama. Horeca pizza ovens, maar ook tal van andere horeca ovens, pizzaborden, pizzamessen en alles wat u verder nodig heeft voor uw horeca onderneming. Kijk naar het ruime assortiment ovens waaronder horeca pizza ovens van HorecaRama.
Vraag en antwoord over de pizza oven
Waarvoor gebruikt u een pizza oven?
Nadat u het ideale deeg heeft gemaakt, wordt de pizza belegd met heerlijke ingrediënten. Daarna is het tijd om de vers gemaakte pizza in de pizza oven te doen en af te bakken. Na een korte tijd is de pizza klaar om geserveerd te worden aan uw gasten. Een pizza oven is onmisbaar in bijvoorbeeld Italiaanse restaurants.
Wat is de temperatuur van een pizza oven?
Een pizza oven heeft een temperatuur tussen de 50 graden tot maximaal 450 of 500 graden. Voor het afbakken van een pizza is een temperatuur tussen de 300 graden en 350 graden een ideale temperatuur. Met deze temperatuur van de pizza oven worden uw pizza’s heerlijk van smaak met een perfecte korst.
Hoe groot is een pizza oven?
Er zijn verschillende afmetingen van de pizza oven verkrijgbaar. Zo zijn er pizza ovens met een enkele kamer waar een pizza in kan met een diameter tot 32cm. De oven is 56,8cm breed, 28cm hoog en 50cm diep. Daarnaast heeft een pizza oven met een dubbele kamer bijvoorbeeld een afmeting van 53cm breed, 43cm diep en 29cm hoog. Hierin kunnen pizza’s met een diameter van maximaal 33cm.