Horeca fornuis op elektra
Elektrisch koken biedt veel voordelen. U zit niet vast aan een bepaalde plek in de keuken waar u uw elektrische fornuis moet plaatsen. U kunt een elektrisch fornuis zelfs buiten plaatsen. Een horeca fornuis op elektra is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: met een enkele of dubbele kookplaat of met vier kookplaten. Ook kunt u kiezen of u een uitvoering met of zonder oven wilt. Inductieplaten, zowel inbouw als tafelmodellen en zelfs een wokplaat op inductie. Tenslotte heeft u nog de keuze uit verschillende uitvoeringen keramische horeca fornuizen. Bij verschillende modellen horeca fornuizen is ook een onderkast te bestellen.
Horeca gasfornuis
Een gasfornuis biedt eveneens bepaalde voordelen. Zo is koken op gas doorgaans goedkoper dan elektrische koken en zijn de kookplaten eenvoudig te vervangen. Zo kunt u bijvoorbeeld een losse grillplaat voor op de brander aanschaffen. De horeca gasfornuizen zijn beschikbaar voor aardgas of voor propaan en zijn net als bij de horeca fornuis soms voorzien van een oven. Ook uitvoeringen in 1 pits, 2 pits tot wel 6 pits kooktoestellen verkrijgbaar.
Horeca fornuizen en andere apparaten voor uw keuken
De inrichting van uw keuken is een van de belangrijkste onderdelen van een goede bedrijfsvoering. Alle apparaten voor uw keuken moeten voldoen aan uw wensen en eisen en dienen op elkaar te zijn afgestemd. Kiest u voor een grillplaat op de brander van uw horeca fornuis of kiest u liever voor een losse grill, teppanyaki grill of een kippengrill. Bovendien zou u, indien u die nog niet heeft, een horeca afzuigkap kunnen bestellen zodat de lucht bij uw fornuizen goed afgevoerd kan worden. Informeer u over de uitgebreide mogelijkheden bij HorecaRama.
Vraag en antwoord over Horeca fornuis:
Wat zijn de voordelen van een horeca gasfornuis?
Het koken op een horeca gasfornuis is meestal goedkoper dan elektrisch koken. Daarnaast zijn de kookplaten van dit horeca fornuis makkelijk te vervangen en ze zijn er in uitvoeringen met aardgas of propaan. Ook kunt u heel nauwkeurig de warmtetoevoer instellen en er hoeven geen nieuwe pannen aangeschaft te worden.
Wat zijn de voordelen van een elektrisch horeca fornuis?
Met een elektrisch horeca fornuis kunt u alle kanten op en u kunt deze plaatsen op iedere plek in de keuken. Het horeca fornuis is er bijvoorbeeld met een enkele of een dubbele kookplaat. Daarbij kan er gekozen worden voor een model met of zonder een oven. Ook is een elektrische kookplaat snel warm en snel schoongemaakt.
Welke kookplaten zijn er nog meer?
Er is ook de keuze uit een inductie kookplaat of een keramische kookplaat. Deze kunnen een praktische aanvulling zijn in uw professionele horeca keuken. Voor een keramische plaat zijn er geen speciale pannen nodig, bij koken op inductie is dit wel het geval.