De werking van een professionele citruspers
Een elektrische citruspers bij HorecaRama is gemaakt van aluminium, van roestvrijstaal of is verchroomd. Een elektrische citruspers begint te draaien op het moment dat de sinaasappel op de perskegel wordt geduwd. Sommige uitvoeringen hebben een hefboomklep waarmee de sinaasappel op de perskegel wordt geduwd. Met dit systeem professionele citruspers houdt u de handen schoon. Om de perskegel bevindt zich een zeef waardoor pulp wordt tegengehouden en alleen dun sap in de ondergelegen beker stroomt. De bekers van de verschillende elektrische professionele citruspersen bij HorecaRama zijn van kunststof of van glas.
Is een professionele automatische citruspers iets voor u
Heeft u continue grote hoeveelheden geperst sap nodig dan is een professionele automatische citruspers misschien iets voor u. De automatische pers is geschikt voor bars, restaurants en hotels en perst ca. 1200 sinaasappels per uur! Via het tapje aan de onderzijde van de citruspers tapt u gemakkelijk vers sap. Deze professionele citruspers is gemakkelijk te reinigen met behulp van de meegeleverde hogedruk spuit.
HorecaRama voor uw professionele citruspers
Welke citruspers u ook kiest, de handmatige model met hefboom, de automatische pers van het bekende merk Santos, of een geheel elektrische professionele citruspers, u bestelt uw citruspers eenvoudig bij HorecaRama. Ook voor professionele drankdispensers bent u bij HorecaRama aan het juiste adres!
Vraag en antwoord over de citruspers
Waar kunt u een citruspers voor gebruiken?
Een citruspers is bijna niet meer weg te denken voor het serveren van een vers glaasje jus. Met een citruspers perst u sinaasappels tot een lekker sapje. Deze kunt u binnen een mum van tijd serveren aan uw gasten. Het is verstandig om na te gaan hoe veel glazen jus d’orange er op een dag worden besteld. Aan de hand daarvan kunt u kiezen voor een automatische of een handmatige citruspers.
Hoe werkt een citruspers?
De elektrische citruspers bij HorecaRama is gemaakt van aluminium, roestvrijstaal of is verchroomd. De citruspers begint te draaien wanneer de sinaasappel op de perskegel wordt geduwd. Er zijn ook modellen met een hefboomklep waarmee de sinaasappel op de perskegel wordt geduwd. Er zit een zeef om de perskegel waarmee het pulp wordt tegengehouden en er alleen sap in de beker komt.