âś“ 400 Kilo per 24 uur
X Externe bunker vereist
âś“ Platte/rechthoekige/vierkante ijsblokjes
âś“ Breedte 760 mm, diepte 620 mm, hoogte 725 mm
âś“ 230 Volt, 2100 Watt
Lees meer.
Hoogwaardige ijsblokjesmaker van Aristarco uitgevoerd in volledig RVS. Deze ijsblokjesmaker is doorontwikkeld voor de beste prestaties, duurzaamheid en kwaliteit tijdens ingebruikname van deze ijsblokjesmaker. De ijsklontjes worden gemaakt door middel van een sproei methode. Hierbij wordt het water tegen een horizontaal gemonteerde koperen verdamper gesproeid die het water koelt tot pure, heldere en massieve ijsblokjes. Dankzij de verhitting van het water voor het koelen zorgt dit voor extra heldere ijsklontjes met een hoge dichtheidsgraad, wat er weer voor zorgt dat de ijsklontjes minder snel zullen smelten. Het resultaat zijn platte, vierkante of rechthoekige ijsblokjes.
Bij het bestellen is het mogelijk aan te geven of het model met platte, vierkante of rechthoekige ijsblokjes gewenst is. Dit model ijsblokjesmaker is zo goed geĂŻsoleerd, dat deze met temperaturen tot wel 43 graden Celsius gebruikt kan worden.
Eigenschappen:
- IJsblokjesmaker staand model
- Meest geschikt voor fast-food ketens, bars en uitgaansgelegenheden.
- Elektronische bediening
- Externe bewaarbunker
- Compatibel met elke ijsbunker van Aristarco, behalve de STS150
- Type koelmiddel: R-452A
- Koeling middels lucht en water
- Productiecapaciteit 24 uur: 400 kg
- Aansluiting: 230 Volt / 2100 Watt
- Afmetingen: Breedte 760 mm, diepte 620 mm, hoogte 725 mm
Platte ijsblokjes:
- Gewicht: 6g
- Productiecapaciteit 24 uur: +- 66.600 ijsblokjes
- Productie cyclus: 555 ijsblokjes
Vierkante ijsblokjes:
- Gewicht: 10g
- Productiecapaciteit 24 uur: +- 40.000 ijsblokjes
- Productie cyclus: 342 ijsblokjes
Rechthoekige ijsblokjes:
- Gewicht: 17g
- Productiecapaciteit 24 uur: +- 23.500 ijsblokjes
- Productie cyclus: 210 ijsblokjes
De CS serie ijsblokjesmachines van Aristarco zijn speciaal ontwikkeld voor locaties waar enorm veel ijsblokjes gebruikt worden. De ijsblokjes worden snel geproduceerd in een vorm van een reep. Wanneer de productie van 1 reep is afgerond, valt deze in de bunker waardoor de reep in stukken breekt. Meestal zitten er nog een aantal blokjes aan elkaar vast.
Dit soort technieken zijn ideaal voor bijvoorbeeld tap-frisdranken in kartonnen bekers, in (fastfood)restaurants, hotels, discotheken of andere situaties waar het uiterlijk van het ijsblokje niet van belang is.
We streven ernaar om binnen 24 uur bij u terug te komen. Liever nog sneller geholpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 785 20 46.