✓ 140 Kilo per 24 uur
X Externe bunker vereist
✓ Platte/rechthoekige/vierkante ijsblokjes
✓ Breedte 56 cm, diepte 62 cm, hoogte 57,5 cm
✓ 230 Volt, 850 Watt
Lees meer.
Hoogwaardige ijsblokjesmaker van Aristarco uitgevoerd in volledig RVS. Deze ijsblokjesmaker is doorontwikkeld voor de beste prestaties, duurzaamheid en kwaliteit tijdens ingebruikname van deze ijsblokjesmaker. De ijsklontjes worden gemaakt door middel van een sproei methode. Hierbij wordt het water tegen een horizontaal gemonteerde koperen verdamper gesproeid die het water koelt tot pure, heldere en massieve ijsblokjes. Dankzij de verhitting van het water voor het koelen zorgt dit voor extra heldere ijsklontjes met een hoge dichtheidsgraad, wat er weer voor zorgt dat de ijsklontjes minder snel zullen smelten. Het resultaat zijn platte, vierkante of rechthoekige ijsblokjes. Tijdens uw bestelling is het mogelijk aan te geven of het model met platte, vierkante of rechthoekige ijsblokjes gewenst is. Dit model ijsblokjesmaker is zo goed geïsoleerd, dat deze met temperaturen tot wel 43 graden Celsius gebruikt kan worden.
Eigenschappen:
- IJsblokjesmaker staand model
- Meest geschikt voor fast-food ketens, bars en uitgaansgelegenheden.
- Elektronische bediening
- Externe bewaarbunker
- Compatibel met elke externe bewaarbunker van Aristarco
- Type koelmiddel: R-452A
- Koeling middels lucht en water
- Productiecapaciteit 24 uur: 140 kg
- Aansluiting: 230 Volt / 850 Watt
- Afmetingen: Breedte 560 mm, diepte 620 mm, hoogte 575 mm
Platte ijsblokjes:
- Gewicht: 6g
- Productiecapaciteit 24 uur: +- 23.000 ijsblokjes
- Productie cyclus: 275 ijsblokjes
Vierkante ijsblokjes:
- Gewicht: 10g
- Productiecapaciteit 24 uur: +- 14.000 ijsblokjes
- Productie cyclus: 168 ijsblokjes
Rechthoekige ijsblokjes:
- Gewicht: 17g
- Productiecapaciteit 24 uur: +- 8200 ijsblokjes
- Productie cyclus: 110 ijsblokjes
De CS serie ijsblokjesmachines van Aristarco zijn speciaal ontwikkeld voor locaties waar enorm veel ijsblokjes gebruikt worden. De ijsblokjes worden snel geproduceerd in een vorm van een reep. Wanneer de productie van 1 reep is afgerond, valt deze in de bunker waardoor de reep in stukken breekt. Meestal zitten er nog een aantal blokjes aan elkaar vast.
Dit soort technieken zijn ideaal voor bijvoorbeeld tap-frisdranken in kartonnen bekers, in (fastfood)restaurants, hotels, discotheken of andere situaties waar het uiterlijk van het ijsblokje niet van belang is.
We streven ernaar om binnen 24 uur bij u terug te komen. Liever nog sneller geholpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 785 20 46.