Menu
EUR

Nieuws

De krapte op de arbeidsmarkt mag dan in 2024 in menig sector verbeterd zijn, nog steeds kampt de horeca met een groot personeelstekort. Is een serveer...
De herfst brengt een overvloed aan smaken en ingrediënten die perfect zijn voor je horecagelegenheid. Deze tijd van het jaar nodigt uit tot het creë...
‘Sorry, no Dutch’ - In de Nederlandse horeca zien we steeds vaker Engelssprekend personeel op de werkvloer, niet alleen meer in de grote steden, m...
Prijsverhogingen brengen altijd een risico met zich mee: je wilt voorkomen dat loyale gasten afhaken of negatief reageren op hogere tarieven. Hoe houd...
De (na)zomer kan een uitdagende periode zijn voor horecazaken vanwege de vakanties en wisselende klantenaantallen. Gelukkig zijn er effectieve strateg...
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!